NOVO!
Z dobroimetjem 20% popusta!


V Labodu uvajamo novost predplačniške kartice, ki Vam zagotovi 20% popusta na vse storitve, ob minimalnem predplačilu v znesku 40€.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA Z DOBROIMETJEM:

– Minimalno vplačilo DOBROIMETJA je 40 EUR, in se ga lahko koristi le s storitvami čiščenja in pranja (gotovina se ne vrača).
– Stranka lahko kadarkoli izstopi iz sistema dobroimetja tako, da v celoti izkoristi dobroimetje oz./in vplača samo razliko v skupni vrednosti (kolikor je dobroimetja premalo za plačilo storitev)
– Ugodnost, ki se jo pridobi z dobroimetjem je 20% popust na vse storitve RAZEN NA ŠIVILJSKA POPRAVILA
– LABOD ne odgovarja za škodo, povezano z izgubo ali zlorabo kartice z dobroimetjem. V primeru odtujitve ali zlorab pokličite na telefon 0590 87940. Koriščenje dobroimetja bomo blokirali oz. izdali novo kartico, ki jo bo imetnik stare kartice z osebnim dokumentom prevzel v dogovorjenem sprejemnem mestu Laboda.
– Koriščenje dobroimetja je vezano na Labodovo kartico in jo je potrebno ob oddaji oblačil oz.koriščenju OBVEZNO predložiti.
– Vsa vprašanja, povezana z dobroimetjem lahko naslovite na labod.cistilnica@siol.net ali nas pokličete na telefon 01/2427 420 od pon.-pet. med 8.00 in 14.00 uro
– Če stranka prekine s sistemom dobroimetja, ponovno vplačilo na isto kartico ni možno

Različni popusti in akcije se med seboj ne seštevajo!