Labod
Dolga tradicija, znanje in kakovost sta odliki čistilnice in pralnice Labod. Labod je največja čistilnica v Sloveniji in redko tovrstno podjetje, ki ponuja vse vrste storitev iz omenjene dejavnosti: kemično čiščenje in pranje vseh vrst tekstila, tekstilnih talnih oblog in preprog, usnjenih in krznenih oblačil, merino posteljnine, zavese, izvaja pa tudi šiviljska popravila.

Ker nam časa za prijetnejša opravila pogosto zmanjka, v Labodu za svoje stranke ponujamo ‘servis srajc’, pri čemer gre za pranje in likanje srajc po zelo ugodni ceni, da so storitve še dostopnejše, pa Vas Labod razvaja tudi s posebnimi mesečnimi akcijami.

Neizmerno pozornost v Labodu posvečamo tudi ekologiji in čistemu okolju, tako za čiščenje preprog uporabljamo poseben postopek BIO pranje, ki temelji na ploskovnem pranju preprog z vodo in uporabo bio razgradljivega – okolju in ljudem prijaznega pralnega sredstva. Edini v Sloveniji uporabljamo kemično čiščenje s tekočim parafinom oziroma OVT postopek, ki je še posebej namenjen varovanju narave.

Vse stranke čistilnice in pralnice si lahko pridobijo kartico zaupanja, s katero so upravičene od 6 do 12% popusta.