Labod, kot največja in najsodobnejša čistilnica v Sloveniji uspešno poslovanje na področju čiščenja in pranja tekstilij nadgrajuje z novo tehnologijo čiščenja preprog!
Higiena tekstilnih talnih oblog oz. preprog pomeni skrbno varovanje zdravja zaradi madežev in umazanije, da bi preprečili nastanek bolezni, alergij in drugih škodljivih vplivov.
Zelo pomembna je pravočasna odločitev za nego, ki bo zagotovila večjo čistost stanovanja, ter lažje odstranjevanje madežev ter umazanije v postopku čiščenja.
Bio pranje preprog je postopek nege preprog, kjer se z uporabo vode ter biološko razgradljivih in zdravju neškodljivih pralnih sredstev, najsodobnejšo tehnologijo stepanja in ožemanja dosega najvišja možna kakovost čiščenja.
Ta, nova tehnologija, zamenjuje stare postopke čiščenja preprog, kot so ekstrakcijski postopki, postopki z nanašanjem in sesanjem čistilne pene itd., ki so iz higienskega in kakovostnega vidika bistveno manj primerni.

Vseh preprog pa po postopku BIO-PRANJA PREPROG ni možno očistiti (takih,kjer so z uporabo vode možne poškodbe je cca. 30%). Preproge, ki jih je iz teh razlogov potrebno kemično čistiti, ima Labod kemično čistilni stroj velikih kapacitet (70 kg). Kemično čiščenje se izvaja po posebej nežnem postopku z uporabo posebnih dodatkov za čiščenje preprog.

Labod čistilnica in pralnica sprejema preproge v BIO PRANJE v vseh svojih poslovalnicah.

SPREJEM IN IZDAJA PREPROG NA DOMU!

Prevzem in dostava preprog na domu je usluga Laboda z namenom, da čiščenje omogočimo starim, bolnim, invalidom oz. čiščenje zelo velikih preprog, katerih dostava z osebnim avtomobilom ni možna.

  • Prevzem in dostava se vrši samo v mestu Ljubljana (znotraj obvoznice ter ob obvoznici) . Minimalna količina preprog, za katero zagotovimo brezplačno dostavo, je vrednost storitve nad 80 EUR.
  • Prevzem in dostava do vrednosti storitve 80 EUR je plačljiva s pavšalnim zneskom 20 EUR za bližnje lokacije od sedeža podjetja (četrtni skupnosti Trnovo in Vič) oz. 40 EUR za ostale lokacije.
  • Stranka v primeru prevzema in dostave s strani Laboda ni upravičena do kakršnih koli popustov.
  • Prevzem in dostava se vrši v dopoldanskih urah po predhodnem dogovoru. Prevzemni termin se določi glede na razpoložljivost šoferjev. Rok za čiščenje  (brez dostave) je odvisen od trenutne količine sprejetih preprog (okvirno do 14 dni).
  • Prevzem se lahko naroči po e-pošti: vic@cistilnica-labod.si  ali po telefonu na 01/2427426 ali 01/2427 420.
  • Plačilo storitve je možno samo z gotovino. Ob uskladitvi termina dostave očiščene preproge sporočimo znesek storitve.

Komentiranje je onemogočeno.